sunnuntai 23. elokuuta 2015

Iittalaa kirpputorilta

 Luode


Kirpputorit ovat pullollaan Iittalaa, mutta tällä kertaa vastaan tuli jotain sellaista mitä en vielä aiemmin ole nähnyt. Tällaiset maustepurkit/pullot korkkikannella. Täytyy antaa miehelle näistä löytöpalkkio, itseltäni olisi mennyt aivan ohi moiset ihanuudet. 


Iittala Luode
Netistä löysin yhden keskustelun näistä Designlasi.com:sta. Siellä kerrotaan, että tätä Luode- nimistä pulloa on valmistettu vuosina 83-86, ovat siis samaa vuosikertaa minun kanssani. Näistä on ilmeisesti hieman isompikin versio olemassa, se on luonnollisesti nyt metsästettävä jostain. Onko joku muu bongannut näitä?

Meillä on kotona paljon Iittalaa eri muodoissa, niin uutena kuin vanhana. Pääsääntönä pidän hankinnoissani, että ne tulevat oikeasti käyttöön, eikä vain koristamaan hyllyn reunaa. Mies keksikin, että nämähän voi hyödyntää maustekaapissa, esimerkiksi kakkukoristeiden säilytysastiana. Hyvä, nämä voidaan siis säästää!

Olen hyödyntänyt aurinkoiset elokuun päivät ja käynyt nappaamassa valokuvia Vuoreksen maisemista. Niitä seuraavaksi luvassa. 

Hyvää maanantaiaamua!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti