torstai 9. heinäkuuta 2015

Inspiroidu väristä: Violetti

Lila, liila, violetti, mustikkamaito.. Rakkaalla lapsella on monta nimeä. Yksi lemppariväreistäni on violetti kaikissa sen sävyissä. Kotimme perusvärit on ajalle uskolliset valkoinen ja musta, mutta piristeenä olen käyttänyt violettia. Pienillä väripilkuilla saa heti valkoista linjaa hieman kotoisammaksi. Omasta mielestäni liika valkoisuus sisustuksessa johtaa helposti kylmään ja omaan makuuni turhan kliiniseen lopputulokseen. Pidän kyllä valkoisesta väristä ja pohjana sitä käytänkin sisustuksessa.

Keräsin pienen kollaasin itseäni inspiroivista violeteista yksityiskohdista.

1. Iittalan Kivi-tuikku. Rakastan tuikkuja ja Kivi-tuikkuja meiltä löytyykin useammassa eri värissä, myös lilassa. Kuvan lähde.

2. Aina yhtä inspiroivan Klaus Haapaniemen suunnittelema Rabbit-peitto. Heti tunnistaa Haapaniemen käsialaksi, ihana! Kuvan lähde.

3. Marimekon hauskasti nimetty Valoisa-pöytävalaisin. Minulle tuntemattomampi, mutta heti meni ostoslistalle Pinterestissä. Kuvan lähde.

4. Vallila verhot on kiva lisä muuten selkeään sisustukseen. Meiltä löytyy nämä verhot ja ovat takuuvarmat katseenvangitsivat. Kuvan lähde.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti